• Wij verzenden naar België en Nederland. Gratis verzending vanaf 50,- EUR!

Blog

15/10/2020

Plant power met Nutr!Break®
Plantaardige dranken vol energie

Heerlijke plantaardige dranken met Nutr!Break® Isomaltulose voor een energetische start van de dag.

Lees meer
08/08/2020

Energiedrank in een mocktailjasje
Verfrissende mocktails met power!

Lekker zonnetje, stijgende temperaturen, … dan mag het eens iets exotischer en verfrissender dan die klassieke sport- en energiedrankjes. Ga eens voor een heerlijke Nutr!Break® mocktail, een combinatie van verfrissing en gezonde energie.

Lees meer
17/05/2020

Isomaltulose tijdens het sporten
Het gebruik in sportdranken

Geregeld krijg ik de vraag hoeveel isomaltulose je dient te doseren in je sportdrank? En hoeveel moet je dan drinken tijdens het sporten? Hoe combineer je dit met een frisse smaak? En wat nu met die zouten? Tijd dus om alles even op een rijtje te zetten …

Lees meer
10/01/2020

6 waarheden over isomaltulose
Healthy fuel for a healthy body

De tragere opname van isomaltulose in ons lichaam in vergelijking met andere suikers zorgt voor een betere energietoevoer en een hogere vetverbranding in ons energiemetabolisme. Deze stabiele en duurzame energievoorziening ondersteunt een gezonde levensstijl en zorgt voor een evenwichtiger energieniveau, met positieve effecten op vele manieren …

Lees meer
05/01/2020

Nutr!Break® havermout pannenkoeken
Gezonde pannenkoeken barstensvol energie!

Pannenkoeken laten ons onmiddellijk watertanden, maar zorgen ook voor de nodige vertwijfeling wanneer het op onze gezondheid aankomt. Het blijft een lekkernij vol hoog glycemische suikers waarvan de positieve voedingswaarde ver te zoeken is.
Onze Nutr!Break® havermout pannenkoeken vormen hier echter een uitzondering. Door gebruik te maken van havermout samen met Nutr!Break® Isomaltulose toveren we een pannenkoek op je bord die zowel lekker als gezond is.

Lees meer
10/07/2019

Het geheim van isomaltulose
Hoe suiker toch gezond kan zijn

Isomaltulose is een laag glycemisch tandvriendelijk suiker dat je energieniveau op peil houdt doorheen de dag en zorgt voor een optimale energieboost tijdens het sporten. Bovendien zorgt dit suiker voor een meer gebalanceerde bloedsuikerspiegel, ideaal voor diabetici. Te mooi om waar te zijn? Toch niet!

Lees meer
05/10/2019

Nutr!Break® sporttaartjes
Simpel, lekker en boordevol energie!

Het mag ook eens iets anders zijn dan de zoveelste energiereep of -shake. Nu het iets koeler wordt, spreekt een lekker gebak al snel tot de verbeelding. Niets boven de heerlijk zoete melkachtige smaak van een vers rijsttaartje, opgepimpt met de extra energie van Nutr!Break® Isomaltulose. Een simpel gebakje snel gemaakt en klaar om te smullen in minder dan één uur.

Lees meer

Isomaltulose iets voor jou?

Regelmatig een energiedip tijdens het sporten? Of vermoeid doorheen de dag? Meer halen uit jouw vetverbranding? Nood aan een betere controle van jouw bloedsuikerspiegel? Dan is isomaltulose wel degelijk iets voor jou! Bestel vandaag nog Nutr!Break® Isomaltulose en ondervind zelf de positieve impact op jouw lichaam.

Nutr!Food Consult BV
Perelarenlaan 8
3191 Hever
BE0752773052
info@nutribreak.be

Copyright © 2021 Nutr!Food Consult BV