• Gratis verzending vanaf 50,- EUR in België en vanaf 70,- EUR in Nederland!

Blog

10/01/2020

6 waarheden over isomaltulose
Healthy fuel for a healthy body

De tragere opname van isomaltulose in ons lichaam in vergelijking met andere suikers zorgt voor een betere energietoevoer en een hogere vetverbranding in ons energiemetabolisme. Deze stabiele en duurzame energievoorziening ondersteunt een gezonde levensstijl en zorgt voor een evenwichtiger energieniveau, met positieve effecten op vele manieren …

Lees meer
05/01/2020

Nutr!Break® havermout pannenkoeken
Gezonde pannenkoeken barstensvol energie!

Pannenkoeken laten ons onmiddellijk watertanden, maar zorgen ook voor de nodige vertwijfeling wanneer het op onze gezondheid aankomt. Het blijft een lekkernij vol hoog glycemische suikers waarvan de positieve voedingswaarde ver te zoeken is.
Onze Nutr!Break® havermout pannenkoeken vormen hier echter een uitzondering. Door gebruik te maken van havermout samen met Nutr!Break® Isomaltulose toveren we een pannenkoek op je bord die zowel lekker als gezond is.

Lees meer
05/10/2019

Nutr!Break® sporttaartjes
Simpel, lekker en boordevol energie!

Het mag ook eens iets anders zijn dan de zoveelste energiereep of -shake. Nu het iets koeler wordt, spreekt een lekker gebak al snel tot de verbeelding. Niets boven de heerlijk zoete melkachtige smaak van een vers rijsttaartje, opgepimpt met de extra energie van Nutr!Break® Isomaltulose. Een simpel gebakje snel gemaakt en klaar om te smullen in minder dan één uur.

Lees meer
10/07/2019

Het geheim van isomaltulose
Hoe suiker toch gezond kan zijn

Isomaltulose is een suiker maar toch laag glycemisch, tandvriendelijk, geschikt voor diabetici en geeft een meer gelijkmatige aanvoer van energie? Lijkt onmogelijk maar toch is het waar!

Lees meer

Interesse in onze producten?

Bekijk zeker onze productenpagina's voor meer informatie en vergeet uiteraard geen bezoek te brengen aan onze webshop!

Nutr!Break®
Perelarenlaan 8
3191 Hever
BE0717651035

© Nutr!Break®
E-mail
info@nutribreak.be