• Wij verzenden naar België en Nederland. Gratis verzending in regio Mechelen - Boortmeerbeek en vanaf 50,- EUR in de rest van België en Nederland!

  NutriBreak

  Blog

  10/05/2024

  Isomaltulose tijdens het sporten
  Het gebruik in sportdranken

  Geregeld krijgen we de vraag hoeveel isomaltulose je dient te doseren in je sportdrank? En hoeveel moet je dan drinken tijdens het sporten? Hoe combineer je dit met een frisse smaak? En wat nu met die zouten? Tijd dus om alles even op een rijtje te zetten …

  Lees meer
  15/04/2024

  Het geheim van isomaltulose
  Hoe suiker toch gezond kan zijn

  Isomaltulose is een laag glycemisch tandvriendelijk suiker dat je energieniveau op peil houdt doorheen de dag en zorgt voor een optimale energieboost tijdens het sporten. Het geheim ... dit suiker zorgt voor een meer gebalanceerde bloedsuikerspiegel. Te mooi om waar te zijn? Toch niet!

  Lees meer
  23/12/2022

  Nutr!Break® havermout pannenkoeken
  Gezonde pannenkoeken barstensvol energie!

  Pannenkoeken laten ons onmiddellijk watertanden, maar zorgen ook voor de nodige vertwijfeling wanneer het op onze gezondheid aankomt. Het blijft een lekkernij vol hoog glycemische suikers waarvan de positieve voedingswaarde ver te zoeken is.
  Onze Nutr!Break® havermout pannenkoeken vormen hier echter een uitzondering. Door gebruik te maken van havermout samen met Nutr!Break® Isomaltulose toveren we een pannenkoek op je bord die zowel lekker als gezond is.

  Lees meer
  12/07/2022

  Energiedrank in een mocktailjasje
  Verfrissende mocktails met power!

  Lekker zonnetje, stijgende temperaturen, … dan mag het eens iets exotischer en verfrissender dan die klassieke sport- en energiedrankjes. Ga eens voor een heerlijke Nutr!Break® mocktail, een combinatie van verfrissing en gezonde energie.

  Lees meer
  15/10/2020

  Plant power met Nutr!Break®
  Plantaardige dranken vol energie

  Heerlijke plantaardige dranken met Nutr!Break® Isomaltulose voor een energetische start van de dag.

  Lees meer
  10/01/2020

  6 waarheden over isomaltulose
  Healthy fuel for a healthy body

  De tragere opname van isomaltulose in ons lichaam in vergelijking met andere suikers zorgt voor een betere energietoevoer en een hogere vetverbranding in ons energiemetabolisme. Deze stabiele en duurzame energievoorziening ondersteunt een gezonde levensstijl en zorgt voor een evenwichtiger energieniveau, met positieve effecten op vele manieren …

  Lees meer
  05/10/2019

  Nutr!Break® sporttaartjes
  Simpel, lekker en boordevol energie!

  Het mag ook eens iets anders zijn dan de zoveelste energiereep of -shake. Nu het iets koeler wordt, spreekt een lekker gebak al snel tot de verbeelding. Niets boven de heerlijk zoete melkachtige smaak van een vers rijsttaartje, opgepimpt met de extra energie van Nutr!Break® Isomaltulose. Een simpel gebakje snel gemaakt en klaar om te smullen in minder dan één uur.

  Lees meer

  Isomaltulose iets voor jou?

  Regelmatig een energiedip tijdens het sporten? Of vermoeid doorheen de dag? Meer halen uit jouw vetverbranding? Nood aan een betere controle van jouw bloedsuikerspiegel? Dan is isomaltulose wel degelijk iets voor jou! Bestel vandaag nog Nutr!Break® Isomaltulose en ondervind zelf de positieve impact op jouw lichaam.

  Nutr!Food Consult BV
  Perelarenlaan 8
  3191 Hever
  België
  BE0752773052
  info@nutribreak.be

  Met de steun van

  Flanders investment & trade
   
  Copyright © 2024 Nutr!Food Consult BV