• Wij verzenden naar België en Nederland. Gratis verzending in regio Mechelen - Boortmeerbeek en vanaf 50,- EUR in de rest van België en Nederland!

    NutriBreak

    Blog

    23/12/2022

    Nutr!Break® havermout pannenkoeken
    Gezonde pannenkoeken barstensvol energie!

    Pannenkoeken laten ons onmiddellijk watertanden, maar zorgen ook voor de nodige vertwijfeling wanneer het op onze gezondheid aankomt. Het blijft een lekkernij vol hoog glycemische suikers waarvan de positieve voedingswaarde ver te zoeken is.
    Onze Nutr!Break® havermout pannenkoeken vormen hier echter een uitzondering. Door gebruik te maken van havermout samen met Nutr!Break® Isomaltulose toveren we een pannenkoek op je bord die zowel lekker als gezond is.

    Lees meer
    04/04/2022

    Isomaltulose tijdens het sporten
    Het gebruik in sportdranken

    Geregeld krijgen we de vraag hoeveel isomaltulose je dient te doseren in je sportdrank? En hoeveel moet je dan drinken tijdens het sporten? Hoe combineer je dit met een frisse smaak? En wat nu met die zouten? Tijd dus om alles even op een rijtje te zetten …

    Lees meer
    12/07/2022

    Energiedrank in een mocktailjasje
    Verfrissende mocktails met power!

    Lekker zonnetje, stijgende temperaturen, … dan mag het eens iets exotischer en verfrissender dan die klassieke sport- en energiedrankjes. Ga eens voor een heerlijke Nutr!Break® mocktail, een combinatie van verfrissing en gezonde energie.

    Lees meer
    15/10/2020

    Plant power met Nutr!Break®
    Plantaardige dranken vol energie

    Heerlijke plantaardige dranken met Nutr!Break® Isomaltulose voor een energetische start van de dag.

    Lees meer
    10/01/2020

    6 waarheden over isomaltulose
    Healthy fuel for a healthy body

    De tragere opname van isomaltulose in ons lichaam in vergelijking met andere suikers zorgt voor een betere energietoevoer en een hogere vetverbranding in ons energiemetabolisme. Deze stabiele en duurzame energievoorziening ondersteunt een gezonde levensstijl en zorgt voor een evenwichtiger energieniveau, met positieve effecten op vele manieren …

    Lees meer
    10/07/2019

    Het geheim van isomaltulose
    Hoe suiker toch gezond kan zijn

    Isomaltulose is een laag glycemisch tandvriendelijk suiker dat je energieniveau op peil houdt doorheen de dag en zorgt voor een optimale energieboost tijdens het sporten. Het geheim ... dit suiker zorgt voor een meer gebalanceerde bloedsuikerspiegel. Te mooi om waar te zijn? Toch niet!

    Lees meer
    05/10/2019

    Nutr!Break® sporttaartjes
    Simpel, lekker en boordevol energie!

    Het mag ook eens iets anders zijn dan de zoveelste energiereep of -shake. Nu het iets koeler wordt, spreekt een lekker gebak al snel tot de verbeelding. Niets boven de heerlijk zoete melkachtige smaak van een vers rijsttaartje, opgepimpt met de extra energie van Nutr!Break® Isomaltulose. Een simpel gebakje snel gemaakt en klaar om te smullen in minder dan één uur.

    Lees meer

    Isomaltulose iets voor jou?

    Regelmatig een energiedip tijdens het sporten? Of vermoeid doorheen de dag? Meer halen uit jouw vetverbranding? Nood aan een betere controle van jouw bloedsuikerspiegel? Dan is isomaltulose wel degelijk iets voor jou! Bestel vandaag nog Nutr!Break® Isomaltulose en ondervind zelf de positieve impact op jouw lichaam.

    Nutr!Food Consult BV
    Perelarenlaan 8
    3191 Hever
    België
    BE0752773052
    info@nutribreak.be

    Met de steun van

    Flanders investment & trade
     
    Copyright © 2024 Nutr!Food Consult BV