• Wij verzenden naar België en Nederland. Gratis verzending in regio Mechelen - Boortmeerbeek en vanaf 50,- EUR in de rest van België en Nederland!

  NutriBreak

  Sport Fruit

  Sport Fruit

  Sportief en op zoek naar een gezonde energiebron die jou de nodige brandstof geeft tot aan de finish? Heb je genoeg van snelle suikers die je een instant boost geven maar even later een zeer harde terugval? Wil je liever een sportreep die gemakkelijk verteert en lekker smaakt? Dan ben je hier aan het juiste adres ... Nutr!Break® Sport Fruit biedt jou het ideale alternatief!
   
  Fruitreep met isomaltulose

  Beschrijving

  Nutr!Break® Sport Fruit is een variant op het alomgekende pâte de fruit, een lekker fruit gebaseerd tussendoortje gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
   
  Nutr!Break® Sport Fruit is rijk aan koolhydraten, gemakkelijk verteerbaar en minder belastend voor de maag in vergelijking met andere meer vloeibare koolhydraat oplossingen zoals energiegels. Ideaal dus voor een energie boost!
   
  Bovendien bevat deze fruitreep naast snel beschikbare koolhydraten ook het trager beschikbare laag glycemische isomaltulose. Een ideale mix dus van snel en traag verteerbare suikers voor een gelijkmatige toevoer van energie tijdens de fysieke inspanning, leidend tot verbeterde sportprestaties ook in het zicht van de finish.
   
  Immers, neem je isomaltulose bijvoorbeeld in voor een inspanning, dan zal je bloedsuikerspiegel na een uur sporten hoger liggen dan deze van iemand die voor sucrose kiest. Op dat moment heb jij dus meer energie om je spieren mee te voeden.
  Bovendien zijn de koolhydraten aanwezig in een 2:1 verhouding van glucose op fructose wat een optimale verhouding blijkt om een vlotte suikeropname door ons lichaam te verzekeren.
   
  Het extra toegevoegde zeezout ondersteunt een vlotte opname van suikers in het lichaam alsook het aanvullen van een verlies aan zouten via transpiratie tijdens de inspanning.

  Nutr!Break® Sport Fruit maakt tevens geen gebruik van conserveermiddelen, noch van synthetische kleur- en smaakstoffen.
   
  Wielrennen, hardlopen, voetbal, triatlon

  Gebruik

  Nutr!Break® Sport Fruit is ideaal voor gebruik vòòr en tijdens het sporten.
   
  Het is lekker, gemakkelijk verteerbaar, weinig belastend voor de maag en door zijn unieke mix aan snel en traag beschikbare koolhydraten geeft het die extra energie om verder te gaan waar anderen afhaken.
   
  1 reep bevat 20 gram koolhydraten, in te nemen 15 à 30 minuten vòòr het sporten en vervolgens 1 reep elke 20-30 minuten bij inspanningen langer dan 1 uur.
   
  Uiteraard steeds zorgen voor voldoende vochtinname tijdens het sporten!

  Sport Fruit iets voor jou?

  Of houd je liever vast aan snelle suikers die je een instant boost geven maar even later een harde terugval? Aan die smakeloze energiegels die je maaglast bezorgen? Ik zou alvast niet twijfelen. Bestel vandaag nog Nutr!Break® Sport Fruit en ik verzeker je, je zal er geen spijt van hebben.

  Voedingsinformatie

  Voedingswaarden

  /100g
  /25g
  Energie (kJ/kcal)
  1373/323
  343/81

  Vetten (g)

  <0,2

  <0,05

  waarvan verzadigd (g)

  0
  0
  Koolhydraten (g)
  80,0
  20,0

  waarvan suikers (g)

  74,0
  18,5
  Eiwitten (g)
  0,17
  0,04

  Zout (g)

  0,145
  0,036

  Ingrediënten

  Fruitpulp (50%), glucosestroop, isomaltulose* (23%), suiker, bindmiddel (pectine), voedingszuur (citroenzuur), natuurlijk fruit aroma (0,2%), zeezout
  *isomaltulose is een bron van glucose en fructose

  Voedingsclaims

  • Vrij van allergenen
  • Vegan

  Gezondheidsclaims

  • De consumptie van levensmiddelen die isomaltulose in plaats van andere suikers bevatten, leidt tot een tragere, meer gecontroleerde vrijstelling van glucose, en dus energie, aan het lichaam
  • De consumptie van levensmiddelen die isomaltulose in plaats van andere suikers bevatten, leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan
  Nutr!Food Consult BV
  Perelarenlaan 8
  3191 Hever
  België
  BE0752773052
  info@nutribreak.be

  Met de steun van

  Flanders investment & trade
   
  Copyright © 2024 Nutr!Food Consult BV