Energiedrank in een mocktailjasje
Verfrissende mocktails met power!
Lekker zonnetje, stijgende temperaturen, … dan mag het eens iets exotischer en verfrissender dan die klassieke sport- en energiedrankjes. Ga eens voor een heerlijke Nutr!Break® mocktail, een combinatie van verfrissing en gezonde energie.
Gemberlimonade
Een verfrissende combinatie van de kracht van gember met de langdurige energie van Nutr!Break® Isomaltulose.
Wist je dat … gember het immuunsysteem kan versterken en je extra bescherming kan bieden tegen infecties. Het werkt tevens ontstekingsremmend en bevordert de spijsvertering.
Ingrediënten
- 30mL ongezoet gembersap (bv. 'Go Now Pure' gembersap*)
- 30g Nutr!Break® Isomaltulose
- 40mL vers geperst citroensap (± halve grote citroen)
- Mineraal water
- 4 ijsblokjes
*Heb je geen gembersap bij de hand, dan kan je ook zelf gembersap maken. Snijd een grote wortel gember in stukken en voeg toe aan ±1L water in een blender. Blenden op hoogste stand en daarna het sap zeven. Bewaar het sap maximaal 5-tal dagen in de koelkast.
Bereiding
1/ Vul een glas met ijsblokjes
2/ Los Nutr!Break® Isomaltulose op in een maatbeker met het gember- en citroensap
3/ Leng verder aan met water tot 200mL onder zacht roeren
4/ Schenk uit in het met ijs gevulde glas
5/ Serveertip: versier met een schijfje citroen of een stengel citroengras, en een takje tijm
6/ Genieten maar 😊
Virgin mojito energy
Nutr!Break® Isomaltulose in een heerlijk verfrissend drankje op smaak gebracht door munt en limoen, een gouden combinatie.
Wist je dat … munt een positieve impact heeft op je concentratievermogen en alertheid. Een ideale combinatie dus met isomaltulose om een energiedip tijdens warme dagen te vermijden.
Ingrediënten
- 30g Nutr!Break® Isomaltulose
- 40mL vers geperst limoensap (± 1 limoen)
- 4 partjes limoen
- Verse munt
- 150mL bruiswater
- 4 ijsblokjes
Bereiding
1/ Los 25g Nutr!Break® Isomaltulose op in 150mL bruiswater onder zacht roeren
2/ Doe een 15-tal muntblaadjes in een glas, bestrooi ze licht met het overige Nutr!Break® Isomaltulose en stamp zacht aan met een muddler
3/ Voeg aan het glas 4 ijsblokjes, 4 partjes limoen, 40mL vers geperst limoensap en 150mL bruiswater (met het opgeloste isomaltulose) toe onder zacht omroeren
4/ Serveertip: versier met een partje limoen en een takje verse munt
5/ Genieten maar 😊