• Gratis verzending vanaf 50,- EUR in België en vanaf 70,- EUR in Nederland!

Nuts & Seeds

Nuts & Seeds

Reep bestaande uit isomaltulose, sesam, amandel en lijnzaad

Beschrijving

Smakelijke noten- en zadenrepen die lekker krokant zijn, rijk aan koolhydraten en toch super gezond? Jawel, ze bestaan.

Nutr!Break® Nuts & Seeds gebruiken enkel het laag glycemische isomaltulose als bindmiddel wat de repen krokant maakt en een lekkere licht zoete smaak geeft, maar ook laag glycemisch houdt (tragere en lagere stijging van de bloedsuikerspiegel). Een echt gezonde snack in tegenstelling tot de vele repen op de markt waar hoog glycemische suikers (vb. honing, rijststroop, ...) als bindmiddel gebruikt worden.

Bovendien is isomaltulose nog eens tandvriendelijk en geschikt voor diabetici.

De noten en zaden zijn tevens rijk aan vezels en gezonde omega-3 vetzuren.

Gebruik

Nutr!Break® Nuts & Seeds zijn ideaal als gezond tussendoortje om de honger te stillen of als je gewoon goesting hebt in een lekkere gezonde snack …
  • rijk aan omega-3 vetzuren
  • rijk aan vezels voor een goede darmwerking
  • bron van eiwitten en magnesium
  • vol traag beschikbare suikers voor een gelijkmatige toevoer van energie tot de volgende maaltijd
Tevens uitermate geschikt als krachtbron tijdens duuractiviteiten zoals een stevige wandeling!

Voedingsinformatie

Voedingswaarden

/100g
%RI
/38g
%RI
Energie (kJ/kcal)
2111/504
802/192
Vetten (g)
31,4
11,9
waarvan verzadigd (g)
4,6
1,8
waarvan poly-onverzadigd (g)
14,5
5,5
Koolhydraten (g)
36,3
13,8
waarvan suikers (g)
34,1
13,0
Vezels (g)
10,2
3,9
Eiwitten (g)
14,0
5,3
Zout (g)
0,05
0,02
Magnesium (mg)
220
59
84
22

Ingrediënten

Isomaltulose* (35%), sesamzaad (35%), amandelen (18%), lijnzaad (12%)
*isomaltulose is een bron van glucose en fructose

Voedingsclaims

  • Rijk aan voedingsvezel
  • Rijk aan omega-3 vetzuren
  • Bron van eiwitten
  • Bron van magnesium
  • Vegan

Gezondheidsclaims

  • De consumptie van levensmiddelen die isomaltulose in plaats van andere suikers bevatten, leidt tot een tragere, meer gecontroleerde vrijstelling van glucose, en dus energie, aan het lichaam
  • De consumptie van levensmiddelen die isomaltulose in plaats van andere suikers bevatten, leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan
  • De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed
  • Eiwitten dragen bij tot de groei en de instandhouding van de spiermassa, en tot de instandhouding van normale botten
  • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

Interesse in onze producten?

Nutr!Break®
Perelarenlaan 8
3191 Hever
BE0717651035

© Nutr!Break®
E-mail
info@nutribreak.be