• Gratis verzending vanaf 50,- EUR in België en vanaf 70,- EUR in Nederland!

Plant power met Nutr!Break®
Plantaardige dranken vol energie

Heerlijke plantaardige dranken met Nutr!Break® Isomaltulose voor een energetische start van de dag.


Amandel, kokosnoot, soja, haver, rijst, ...

Tegenwoordig heb je heel wat keuze als je op zoek bent naar plantaardige alternatieven voor klassieke koemelk. Amandel, kokosnoot, soja, haver, rijst, ... allen zijn ze in drinkbare vorm te verkrijgen.

Ongezoet zijn ze bovendien gemakkelijk om te toveren in een gezonde energierijke ochtendrank die je de nodige brandstof geeft voor een vlotte start van de dag. Schenk een glas vol (20cL) en voeg 10g Nutr!Break® Isomaltulose toe. Je hebt heel snel en eenvoudig een lekkere plantaardige melk waarmee je je batterijen kan opladen tot de middag.

Isomaltulose voegt tevens wat romigheid toe en een licht zoete toets wat de drank onweerstaanbaar lekker maakt en je doet verlangen naar een 2e glas. 😊


De misleidende claim "geen toegevoegde suikers"

Let op wanneer je "geen toegevoegde suikers" of "ongezoet" op de verpakking ziet. Dit betekent immers niet dat er geen ongezonde "verdoken" suikers of koolhydraten aanwezig zijn. Vooral rijst- en haverdranken bevatten van nature al heel wat snelle koolhydraten en zijn dus eerder te mijden. Opteer voor ongezoete amandel-, kokosnoot- of sojadrank als basis om er een heerlijke en gezonde laag glycemische energiedrank van te maken met Nutr!Break® Isomaltulose.


Nutr!Food Consult BV
Perelarenlaan 8
3191 Hever
BE0752773052
info@nutribreak.be

Copyright © 2020 Nutr!Food Consult BV